Kezdőlap>Cikkek>A Michelin gumiabroncsok új generációja
A Michelin gumiabroncsok új generációja
CikkekTechnológiaTermékinformáció

A Michelin gumiabroncsok új generációja

Bemutatkozik a Michelin nyári gumik legújabb generációja: a Pilot Sport 5 és a Primacy 4+. A legújabb tervezésnek köszönhetően egész élettartamuk során magas teljesítményt nyújtanak.

Michelin Pilot Sport 5

Az új Michelin Pilot Sport 5 nyári gumit a sportautók és a nagy teljesítményű limuzinok rajongói számára fejlesztették ki. A sportos teljesítmény és a hosszú élettartam egyedülálló kombinációját kínálja:

● Sportkategóriában fő versenytársaihoz képest a legkiemelkedőbb, ami a hatótávolságot illeti

● A motorsportban bevált Dynamic Response technológiának köszönhetően precíz kormányzást és kiváló reakciókat biztosít. A hibrid aramid és nylon fonat övként veszi körül az abroncs teljes szerkezetét, ami garantálja a kormánymozgások optimális átvitelét és növeli a vezetési élményt.

Maximális irányíthatóság száraz és nedves utakon egyaránt a rendkívül jó tapadásnak és fékhatásnak köszönhetően. A Dual Sport Tread Design technológia lehetővé teszi a futófelület optimalizálását azáltal, hogy növeli a futófelület teljesítményét: nedves úton a mintázat belső felével, száraz úton pedig a mintázat külső felének segítségével.

● A mélyfekete bársony hatású gumiabroncs hangsúlyozza magát a járművet. Ennek a dizájn-megoldásnak eredményeként tavaly elismerésben részesült a Red Dot Awardon.

A díjnyertes Michelin Pilot Sport 4 utódja, a Michelin Pilot Sport 5 idén március óta világszerte 50 különböző változatban érhető el.

Michelin Primacy 4+

A következő új modell a Michelin Primacy 4+ nyári gumiabroncs, amelyet limuzinokhoz és SUV-khoz terveztek mindennapi utakra és hosszú családi utakra.

Az új modell abban különbözik versenytársaitól, hogy nedves utakon, kopott futófelülettel is jobb fékteljesítményt biztosít, így az elsőtől az utolsó kilométerig nagyobb biztonságot nyújt. Teljesítményét a Michelin EverGrip technológiának köszönheti, amely okosan egyesít két gumiréteget, hogy eképp kompenzálja a mintázatmélység csökkenését, és így még kopott futófelület esetén is jó vízelvezetést biztosítson.

A Michelin Primacy 4+ gumiabroncs ez év márciusa óta 82 különböző változatban kapható, 16 és 19 hüvelyk között. 2022 végéig összesen 121 változatban lesz elérhető, 16-tól 21 hüvelykig.

A Michelin nyári gumik legújabb generációja a sportautó-vezetők nyári igényeit, valamint a mindennapi használat követelményeit is kielégíti. A hosszú távú nagy teljesítménynek köszönhetően az új modellek tovább használhatók, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt negatív hatást.

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei