Kezdőlap>Cikkek>Felkészülési akció
felkészülési akció
CikkekkedvezménySzolgaltatás

Felkészülési akció

A télre való felkészülést legnépszerűbb ajánlatunkkal indítjuk.

Egyet fizet, négyet foglal!

Napjainkban különösen indokolt tanács a tömeget elkerülve intézni ügyes-bajos dolgainkat. Nálunk ez még kedvezménnyel is jár. Nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban! 😊

Válassza ki téli gumiját, foglalja le akciós áron, amit majd csak felrakáskor fizet ki!

Gondoljon csak bele! Az erre szánt pénzért most minőségesebb abroncsokat is megengedhet magának vagy elköltheti másra, amit így megspórolt.

Mi spórolunk Önnek!

Felkészülési akciónk garantálja Önnek, hogy standard áron jobb minőséget kap.

Az idei év folyamán a gyártók már többszöri áremelést foganatosítottak. A aktuális események fényében a következő október elején varható.

Érdemes tehát egy lépéssel előttük járni. 😉

Mikor kitör az őrület..

Az első tartósan hideg napok után, mikor minden autótulajdonos a gumiszervizbe veszi az irányt, Ön egy forró italt kortyolgatva arra gondol, hogy abroncsai elkészítve várnak Önre egy előre egyeztetett időpontban.

Ne legyen rá gondja!

Egy klasszikus internetes vásárlás esetén Önre hárul még jó néhány tennivaló, míg az abroncsok az autójára kerülnek: vegye át, cipelje be, cipelje ki, autóba be, szállítás a gumiszervizbe, autóból ki. Még időt sem spórolt!

Kockázat nélkül!

A gumik teljes árát elegendő akkor kifizetnie, mikor azokat felszereltük autójára. A foglalás egyben garancia arra, hogy áremelkedés esetén is a meghirdetett akciós árat kell csak kifizetnie.

Kényelem, időhatékonyság

A foglalási díj kifizetése után az abroncsokat ingyenesen elraktározzuk*, míg azok felszerelésre nem kerülnek, ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek és megkíméljük a felesleges pakolástól, cipekedéstől.

Félkészülési akciónk 2021.szeptember 30-ig érvényes.

* – Az akcióban vásárolt termékek tárolása 2021.december.31. 23:59-ig ingyenes. 2022.január 1-től tárolási költséget számolunk fel az aktuális árjegyzék szerint.

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei