Kezdőlap>Cikkek>Szezon előtti tavaszi akció
Nyári gumi akció
CikkekkedvezménySzolgaltatás

Szezon előtti tavaszi akció

Az új évet egyik legnépszerűbb akciónkkal indítjuk a szezon előtti tavaszi akcióval.

Egyet fizet, négyet foglal!

Napjainkban különösen indokolt tanács a tömeget elkerülve intézni ügyes-bajos dolgainkat. Ha ez még kedvezménnyel is jár, azt nevezik kihagyhatatlan ajánlatnak. Nézzük mit jelent ez a gyakorlatban! 😊

Válassza ki nyári gumiját, foglalja le akciós áron, amit majd csak tavasszal fizet ki!

Kattintson a “Foglalás most” gombra és kérje ajánlatunkat

Gondoljon csak bele! Az erre szánt pénzért most minőségesebb abroncsokat is megengedhet magának vagy elköltheti másra, amit így megspórolt.

» Mikor kitör az őrület..

Az első kellemes tavaszi napok után, mikor minden autótulajdonos a gumiszervizbe veszi az irányt, Ön a teraszon ülve iszogatja kedvenc kávéját azzal a megnyugtató tudattal, hogy abroncsai elkészítve várnak Önre egy előre egyeztetett időpontban.

» Ne legyen rá gondja!

Egy klasszikus internetes vásárlás esetén Önre hárul még jó néhány tennivaló, míg az abroncsok az autójára kerülnek: vegye át, cipelje be, cipelje ki, autóba be, szállítás a gumiszervizbe, autóból ki. Még időt sem spórolt!

» Mi spórolunk Önnek!

First minute akciónk garantálja Önnek, hogy standard áron jobb minőséget kap.

Az utóbbi évek gyakorlata azt mutatja, hogy a gyártók szívesen emelik áraikat szezon közben. Az aktuális események fényében ez most még inkább fenyeget. Érdemes tehát egy lépéssel előttük járni. 😉

» Kockázat nélkül!

A gumik teljes árát elegendő akkor kifizetnie, mikor azokat felszereltük autójára. A foglalás egyben garancia arra, hogy áremelkedés esetén is a meghirdetett akciós árat kell csak kifizetnie.

» Kényelem, időhatékonyság – mindenkit megelőzve még a szezon előtt

A foglalási díj kifizetése után az abroncsokat ingyenesen elraktározzuk*, míg azok felszerelésre nem kerülnek, ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek és megkíméljük a felesleges pakolástól, cipekedéstől.

* – Az akcióban vásárolt termékek tárolása 2020.júl.31. 23:59-ig ingyenes. 2020.augusztus 1-től tárolási költséget számolunk fel az aktuális árjegyzék szerint.

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei