Kezdőlap>Cikkek>A Hankook Kinergy 4S 2 négyévszakos abroncsa újabb díjakat nyert el
CikkekNégyévszakos gumi tesztTeszt

A Hankook Kinergy 4S 2 négyévszakos abroncsa újabb díjakat nyert el

Idén több európai szaklap független abroncstesztjén is bizonyította a Hankook Kinergy 4S 2, hogy milyen meggyőző teljesítményre képes. Az abroncsgyártó több mint 20 éves fejlesztési munkájának köszönhetően a világ egyik vezető technológiai szereplőjévé vált a négyévszakos futófelületek terén. Az európai sajtóorgánumok független tesztjeinek eredménye pedig önmagukért beszélnek.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. december 11. – A Kinergy 4S 2 négyévszakos személygépkocsi-abroncs – ami Kinergy 4S 2 X néven elérhető SUV-k számára is – a prémium abroncsgyártó Hankook terméke azon vásárlók részére, akik nem szeretnének évente kétszer kereket cserélni, de nem akarják feladni a biztonságos vezetés élményét, időjárástól függetlenül. A német autósmagazin, az Auto Bild Allrad szerkesztői dicsérték a Hankook Kinergy 4S 2 abroncsát, és tesztjükön megválasztották az idei év legjobb négyévszakos abroncsának: „Kiváló négyévszakos abroncs, időjárási körülményektől függetlenül remek vezetési tulajdonságokkal,  dinamikus kormányozhatósággal, miközben harmonikusan viselkedik kanyarodáskor, a féktáv pedig rövid kis mértékű havazás vagy nedves útfelület esetén is.”

A V alakú futófelület és az ultramodern, természetes olajokat tartalmazó abroncsösszetétel szintén elnyerte a testvérmagazin, az Auto Bild tesztelőinek elismerését. „Meggyőző vezetési jellemzők nedves úton, kellemes vezetési élmény havas útfelületen, rövid féktáv nedves és száraz körülmények esetén egyaránt, míg aquaplaning esetén is irányítás alatt tartható a jármű” – írta a szerkesztői csapat, akik „jó” minősítéssel értékelték a Hankook Kinergy 4S 2 abroncsát. Az online Tyre Reviews szakértői a Hankook négyévszakos abroncsának mintázatára „kifejezetten ajánlott” értékelést adtak, és külön kiemelték kiegyensúlyozott jellemzőit. Az abroncs a brit autós magazin, az Auto Express tesztelőit is meggyőzte, akik vásárlásra ajánlották az olvasóiknak.

2020-as teszteredmények:

Sajtó:Futófelület:Méret:Eredmény:Verzió:
Auto Bild AllradKinergy 4S 2215/60 R16Teszt nyertese, „kiemelkedő”2020. december
Tyre ReviewsKinergy 4S 2225/45 R17„Kifejezetten ajánlott”2020-as négyévszakos abroncsteszt
Auto ExpressKinergy 4S 2225/45 R17Vásárlásra ajánlott,2020.11.25.
Auto BildKinergy 4S 2205/55 R16„Jó”- minősítés2020. 39. szám
     

A prémium abroncsgyártó Hankook a Kinergy 4S 2-vel egy olyan négyévszakos abroncsot hozott létre, amely különböző időjárási és hőmérsékleti körülmények között is különösen jól használható.. Az ötödik generációs Kinergy 4S 2 még kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb teljesítményt nyújt, mint elődei. Az abroncs a minőséget kereső, ám  költségtudatos sofőröket célozza meg, akik nem szeretnének félévente abroncsot cserélni, azonban egész évben kiegyensúlyozott teljesítmény mellett, biztonságosan akarnak  vezetni. Európában az egyre változékonyabb időjárás, valamint az egyre elterjedtebb városi használat miatt az abroncs vonzó alternatívát nyújthat az egész éves mobilitásra, miközben a törvényi előírásoknak is megfelel. A hópehely szimbólumnak (3PMSF) – amely a téli abroncsokon 2018 januárja óta kötelező Európában  – köszönhetően az abroncs egész évben használható azokban az országokban is, ahol téli abroncsokra vonatkozó alkalmi vagy állandó szabályozások vannak érvényben. A Kinergy 4S 2 négyévszakos abroncs valóban minden helyzetben használható, hiszen egyesíti a nyári és téli abroncsok jellemzőit, ugyanakkor a hőmérséklet nem befolyásolja a teljesítményét. Ezzel együtt komoly megbízhatóságot biztosít nedves, száraz és havas útviszonyok között is, köszönhetően az egyirányú abroncsmintázatnak. A futófelület V alakú, egymásba kapcsolódó blokkjai még hideg időjárás esetén is megfelelő vezetési stabilitást biztosítanak. Ezt extra széles, két fázisú fő vízelvezető árkok egészítik ki, amik lehetővé teszik a víz oldalirányú elvezetését még nagy esőzés esetén is. A vízelvezető rendszer tehát megakadályozza az aquaplaninget, valamint hatékonyabban vezeti el a latyakot is, mint a korábbi modellek. Ezeket a jellemzőket a futófelület nagy sűrűségű, szilíciumban gazdag polimer keveréke teszi még hatékonyabbá, míg a természetes olajok és gyanták a nedves tapadásért felelnek.

forrás: www.hankooktire.com

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei