Kezdőlap>Cikkek>Új Comtrac 2 Winter+ és All Season+ modellel készül a télre a Vredestein
Vredestein Comtrac 2 Winter és All Season
CikkekTechnológiaTeszt

Új Comtrac 2 Winter+ és All Season+ modellel készül a télre a Vredestein

A Vredestein bemutatta népszerű Comtrac 2 Winter és Comtrac 2 All Season gumiabroncsainak továbbfejlesztett változatait. Az új modellek az elődeik teljesítményéből a lehető legtöbbet hozzák ki, hiszen futófelületük olyan keverékből készült, amely még jobban ellenáll a kopásnak. A Comtrac 2 All Season+ és a Comtrac 2 Winter+ modellek világszínvonalú dizájnja és funkcionalitása is hűen tükrözi a Vredestein szakértelmét és tapasztalatát.

Amikor először piacra dobták a Comtrac 2 Winter és Comtrac 2 All Season abroncsokat 2016-ban, általános elismerést kaptak a nedves és havas felületeken nyújtott teljesítményük miatt. Az utódmodellek is erre a sikerre építenek. Az acélövekben lévő, viszonylag nagy sűrűségű fémhuzal még merevebbé teszi a futófelületet, ami nagyobb stabilitást eredményez erős terhelés mellett, valamint kiváló irányítást biztosít kanyarodáskor.

Az új Comtrac+ változatok megőrizték elődeik kiváló teljesítményét a tapadás, a stabilitás és az irányíthatóság tekintetében. Ezenkívül különleges minőségű megerősítő töltőanyagot is tartalmaznak, amely átlagosan több mint 20%-kal növeli meg a futófelület élettartamát. Az ebből eredő alacsonyabb működési költségek és megtakarítások minden felhasználó, különösen a kisvállalkozások és a flottalízinggel foglalkozó ügyfelek számára lesznek kifejezetten előnyösek.

Comtrac 2 All Season+

A Comtrac 2 All Season+ típus olyan speciális keveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is kiváló teljesítményt nyújtson nedves és havas felületeken egyaránt. A Comtrac 2 Winter+ anyaga szintén optimalizált, szilikát tartalmazó keverék, amely alacsony hőmérsékleten is nagyobb rugalmasságot biztosít, a merevségének megfelelő mintázat pedig elősegíti, hogy hóban is jobb teljesítményt nyújtson az irányítás és a fékezés terén.

A két típus már készleten van: a Comtrac 2 All Season+ 14 méretben, a Comtrac 2 Winter+ pedig 13 méretben érhető el.

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei