Kezdőlap>Cikkek>A Hankook téli és négyévszakos tesztgyőztes gumiabroncsai
Hankook téli és négyévszakos gumiabroncsok
CikkekNégyévszakos gumi tesztTéli gumi tesztTermékinformációTeszt

A Hankook téli és négyévszakos tesztgyőztes gumiabroncsai

A Hankook gumiabroncsgyártó ismét bebizonyította termékei minőségét és teljesítményét, ezúttal a téli és a négyévszakos gumiabroncsokat lefedő független tesztek keretében. Például a vállalat ultramagas teljesítményű, téli mintázatú i*cept evo 3 gumiabroncsát az Auto Bild Sportscar, Európa egyik vezető, nagy teljesítményű sportautókra szakosodott autós magazinja, tucatnyi ismert gumiabroncs közül választotta ki tesztgyőztesként. A Hankook Kinergy 4S 2 X négyévszakos gumiabroncs is magabiztos tesztgyőztes lett az Autó Bild Allrad, Európa vezető, négykerék-meghajtású autókról szóló magazinja szerint.

Winter i*cept evo 3
Kinergy 4S 2 X
Winter i*cept RS 2 

A Hankook-gumiabroncsok egész évben tökéletes választást jelentenek a fogyasztók számára. Ez derül ki a jól ismert magazinok által végzett független gumiabroncstesztek eredményeiből. Az Auto Bild Sportscars (amely Európa legnagyobb autós magazinja, az Auto Bild sportautókkal foglalkozó almagazinja) által végzett idei téli gumiabroncstesztek során a prémium gumiabroncsgyártó lett az első helyezett az ultramagas teljesítményű Winter i*cept evo 3 téli gumiabroncsával. Az Auto Bild Allrad (az Auto Bild magazin négykerék-meghajtású autókról szóló almagazinja) szintén egy Hankook-terméket választott tesztgyőztesnek: a Kinergy 4S 2 X gumiabroncsot.

Négyévszakos SUV-gumiabroncsként a Kinergy 4S 2 X jelenti az igazi univerzális megoldást, amely ötvözi a nyári és téli gumiabroncsok tulajdonságait anélkül, hogy ez a hőmérséklettel összefüggő teljesítménycsökkenést eredményezne. Ugyanakkor magas fokú megbízhatóságot kínál nedves, száraz és havas körülmények között egyaránt. Az Auto Bild Allrad magazin szerkesztői a Hankook Kinergy 4S 2 X gumiabroncsot választották az idei év négyévszakos gumiabroncsteszt győztesének:

A Hankook ultramagas teljesítményű futófelületét, a Winter i*cept evo 3 modellt kifejezetten a közepes méretű autókra, a sportautókra és a luxus szedánokra tervezték, és a közép- és nyugat-európai téli útviszonyokra szabták. Az irányadó kialakítás nemcsak a nedves és havas körülmények között biztosít kiváló és biztonságos tapadást, hanem többek között hatékonyan segít a vízenfutás kockázatának csökkentésében is. Az Auto Bild Sportscars magazin továbbá a következő megállapításokra jutott: „Kiváló teljesítmény havas és nedves utakon, megfelelő biztonság vízenfutás esetén, dinamikus kezelhetőség, valamint rövid féktávolság havas és nedves utakon.” Mindez biztosította a győzelmet a magazin idei téli gumiabroncstesztje során.

Winter i*cept evo 3 X SUV-változat szintén meggyőző volt az Auto Bild Allrad magazin számára: A szerkesztők a következőket emelték ki: magas teljesítménypotenciál minden időjárási körülmény között, rövid féktávolság havas és nedves úton, valamint stabil kezelhetőség száraz és nedves feltételek mellett és jó teljesítmény méltányos áron.

Winter i*cept RS 2 modell, a Hankook kis és kompakt méretű autókhoz készült mintázata, amely a forgalomba hozatala óta már számos díjat bezsebelt, szintén lenyűgözte az Auto Bild tesztelőit a havas és nedves körülmények között való jó teljesítményének köszönhetően. Külön kiemelték a gumiabroncs nagyon jó vízenfutás elleni tulajdonságait és a rövid féktávolságát nedves úton.

forrás: hankooktire.com

Kapcsolat – Bugár gumi- és gyorsszerviz

tel.: 0908 59 22 46
cím: Múzejná 520, Duajská Streda
e-mail: info@no1pneu.sk
Partner hűségprogram kedvezményei